Örserumsbrunn -Konferensanläggning nära naturen

Konferenscentret Örserumsbrunn utanför Jönköping är den perfekta platsen för ditt nästa möte eller evenemang. Konferensanläggningen ligger nära vacker natur, vilket gör det till den perfekta platsen för att komma bort från stadens liv och rörelse. Konferenscentret erbjuder en mängd olika mötesrum och konferensfaciliteter, vilket gör det till den perfekta vistelsen för din nästa konferens. Anläggningen har också en väldigt mysig restaurang med god mat, så att ni kan koppla av och varva ner efter en lång mötesdag. Om du letar efter en konferensanläggning som ligger nära vacker natur och erbjuder en mängd olika mötesrum och och möjlighet till aktiviteter, är konferensanläggningen Örserumsbrunn i Jönköping det perfekta valet för dig.

Naturen kring konferensanläggningen är svårslagen med sina vackra sjöar och gröna skogar.

Om ditt företag letar efter en konferensanläggning som är fullt utrustad och redo att hantera din nästa konferens, behöver du inte leta längre än till vår anläggning. Örserumbrunn Hotell och konferens har toppmodern utrustning och kan ta emot stora sällskap. De har också ett team av erfarna och trevliga medarbetare som samarbetar med dig för att se till att ditt evenemang blir en succé.

I anslutning till Örserumsbrunn så finns det ett stort utbud av olika aktiviteter för ert företag att göra under konferensen. Varför inte paddla kajan, gå på en mysig vandring i naturen eller ta ett avsvalkande bad i sjön ören som ligger precis brevid. På Örserumsbrunn kommer ni inte ha tråkigt och det finns något att göra för alla!

Dessutom är konferenscentret bekvämt beläget utanför Jönköping, vilket gör det enkelt för dina deltagare att ta sig till och från anläggningen. Besök Örserumsbrunn idag för att få veta mer om deras konferenscenter och hur de kan hjälpa dig att göra ditt nästa evenemang till en succé.